CURSUS WORDPRESS IN DEN HELDER

cursus wordpressHet hele Internet staat er vol mee, websites. De ene nog mooier dan de andere. Velen daarvan zijn gemaakt met WordPress. Wat vroeger een flinke klus was gaat tegenwoordig een stuk eenvoudiger. Het blijft natuurlijk een echt vak, maar er zijn veel mensen die het zelf ook ‘gewoon leuk’ vinden om ook een website te bouwen. Voor zichzelf, voor familie of voor de club. Maar ook voor bedrijven die zelf willen leren hun website bij te houden.

Dus waarom zou je er dan geen cursus in gaan volgen? Fred is daarom van start gegaan met de basiscursus WordPress in Alkmaar en Den Helder. En regelmatig ook in Uitgeest. Leer hoe je snel en (vooral eenvoudig) een eigen website kan maken. Nee, dit is niet echt moeilijk maar er zijn natuurlijk wel enkele basis begrippen die je even weten moet. En die gaat hij u aanleren. Tijdens deze cursus werkt u op uw eigen notebook in onze online lesomgeving.

WAAR EN WANNEER?

– Den Helder: Boerderij de Schooten: zaterdags van 09.00 – 15.00 uur
– Oudorp: Wijkcentrum de Oever: vrijdags van 09.30 – 15.30 uur
– Uitgeest: Dorpshuis de Zwaan: zaterdags van 10.00 – 16.00 uur

Een privéles is ook altijd mogelijk.

Deelname 239 euro p.p. (incl. BTW) inclusief naslagwerk en toegang tot online help video’s. En natuurlijk koffie of thee. Hiermee ben ik de voordeligste aanbieder in Noord-Holland. 

DE COMPLETE BASIS

De cursus WordPress is voor de startende website bouwer die wil weten hoe je van begin af aan een complete website op moet zetten. Van het installeren van de software tot kiezen van een thema. En niet te vergeten de het maken van enkele noodzakelijke instellingen. De complete basis zal worden behandeld. Tijdens de cursus werkt u achter uw eigen laptop en bouwt u direct aan een website. Zo leert u de handelingen op de snelste manier. Uiteraard krijgt u alles in een handig naslagwerk mee naar huis zodat u alles thuis nog een keer rustig kunt nalezen.

En u krijgt toegang tot een online portaal waar u het geleerde ook nog eens terug kan zien middels eigen instructievideo’s. De cursus zelf staat in het teken van de praktijk en gaat u actief aan de slag. We werken in kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers gewerkt om zoveel mogelijk de persoonlijke aandacht te kunnen garanderen. Meer weten over de cursus… bel dan naar 06-29457312