Ik wil mijn even voorstellen, mijn naam is Ariena Termijtelen en ben 54 jaar, weduwe en moeder van 2 jongens van 34 en 26 jaar. Mijn grootste vriend is Tyson een stafford van 9 jaar oud. Ik ben vrijwilliger bij de Boerderij bij o.a. de bingo op de donderdagmiddag en bij de kinderbingo en verricht bardiensten bij activiteiten en evenementen.

Sinds kort ben ik gevraagd, door het bestuur, om als vertrouwenspersoon te gaan functioneren binnen MFC Boerderij de Schooten. In een organisatie waar vrijwilligers een belangrijke rol vervullen loopt het niet altijd even vlekkeloos of loopt u tegen problemen aan, indien u dit ervaart kan u met mijn contact opnemen om met elkaar er voor te zorgen dat het weer gaat lopen zoals het hoort.

Bij problemen en of vragen kunt u contact met mijn opnemen met het nummer 06-50549863 of via arienatermijtelen@gmail.com