Een smartphone is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Maar hij wordt niet alleen meer gebruikt om te bellen. Dit prachtige apparaat is tot mooie dingen in staat en één onderdeel hiervan is fotograferen. Maar dat gaat niet iedereen even gemakkelijk af. Volg daarom voor slechts € 29,95 de smartphone fotografie workshop en leer behalve betere foto’s te maken, ook de verborgen functies kennen. De workshop duurt ongeveer anderhalf uur, maar dan weet u alles wat u weten moet. Geschikt voor IOS en Android toestellen.

smartphone fotografie

Op verzoek kan deze workshop smartphone fotografie ook gegeven worden bij u op het bedrijf tijdens een personeelsavond. Aanmelden, nieuwe data en meer informatie kunt u nalezen via de website van Fred van Eck.

MAAK BETERE FOTO’S MET UW SMARTPHONE
Iedereen kan een knopje indrukken en een foto maken met een smartphone. Maar bent u er dan ook echt tevreden over. Is het een kiekje geworden of een echte mooie foto? Een foto is een aandenken en die wilt u zo goed mogelijk vastleggen. Na deze smartphone fotografie workshop durf ik te garanderen dat u betere foto’s gaat maken.

Deze workshop is voortgekomen uit mijn cursus digitale fotografie die ik al enige jaren geef. Er kwamen steeds meer cursisten bij met een smartphone en was het tijd voor een aparte cursus gericht op die doelgroep.

LEER DE VERBORGEN FUNCTIES TIJDENS DE CURSUS SMARTPHONE FOTOGRAFIE
Verborgen functies? Wist u dat? Ja, uw smartphone heeft enkele handige functies aan boord waarover ik u graag tekst en uitleg geef. Aangevuld met mijn kennis als fotograaf kan ik u vertellen dat het merendeel van mijn cursisten niet op de hoogte waren van deze mogelijkheden.

DIT GAAT U LEREN MET DE SMARTPHONE CURSUS
de smartphone camera goed instellen
aan de slag met belichten
beter scherpstellen
verborgen functies ontdekken en gebruiken
composities maken
de gemaakte foto’s nabewerken met handige apps
vele aanvullende tips die u direct kan toepassen
gebruik van handige accessoires