Gre de Weert is weer terug in de Boerderij, sinds een tijdje is er weer in de Boerderij een schilderatelier gevestigd. Er wordt 3 keer in de week een schilderscursus gegeven op de dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.
De cursussen starten in oktober en eindigen in juni. Gedurende de zomermaanden is er geen cursus.

Wil je graag eens  meedoen? Het schilderen leren, met leuke technieken kennismaken, kleuren mengen, of het schilderen ophalen. Kom dan gezellig op een van de avonden eens kijken in het atelier op de boven verdieping van de Boerderij.

Onder individuele begeleiding van Gre de Weert, die jaren lang schildervaring heeft kom je al snel tot hele leuke resultaten met Acryl. Maar Mix media, collages en heel veel andere materialen worden ook vaak toegepast op les. Alle onderwerpen komen aan de orde. Speciaal voor echte beginners is er al snel resultaat.


Vanaf 18 jaar ben je welkom in één van de gezellige groepen . Ouderen zijn ook welkom, een ieder op zijn eigen tempo. Want de gezelligheid en even koffie pauze aan de koffie tafel zijn is een must. Al met al een goede reden om even wat verdere info te vragen.

Gre de Weert: telefoon 06-10613811. Email j.deweert@quicknet.nl.

Groeten en misschien tot ziens. Wacht niet te lang want vol is vol.