Leegstand is doodzonde….

Naast ons reguliere aanbod biedt MFC De Boerderij regelmatig onderdak aan tal van andere activiteiten. Hierbij valt te denken aan vergaderingen, repetities, presentaties en specifieke cursussen.

Hoewel we een redelijk bezet programma hebben is de bezetting van onze zalen niet geheel gevuld. Dit betekent dat deze, indien er ruimte gevonden kan worden in ons programma, ook te huur zijn.

Zoekt u een ruimte om te vergaderen? Wilt u oefenen met uw band? Wilt u een instructieavond organiseren? Wellicht dat wij u ruimte kunnen bieden. We beschikken over diverse kantoren, zalen van verschillende grootte, een prachtige sportzaal. Ongetwijfeld zult u iets kunnen vinden waar uw activiteit behoefte aan heeft!

Sportzaal

MFC De Boerderij heeft de beschikking over een prachtige sportzaal. De sportruimte, compleet met een professionele sportvloer en spiegelwand, is voorzien van een geluidsinstallatie en is al door diverse groepen in gebruik genomen.

Conditietraining, Yoga, Salsa, Perfect Body en Pilates Plus zijn de activiteiten die in de nieuwe zaal hun vaste onderkomen hebben gekregen. Maar ook dansstudio Severine heeft hier haar onderkomen gevonden. Er zijn echter nog voldoende uren over om aan meer en nieuwe activiteiten een onderkomen te bieden. Zie de agenda voor eventuele beschikbare uren.

Dus zoek je een prachtige locatie voor een activiteit als Streetdance, bent je op zoek naar een oefenruimte voor je zangkoor of heb je zelf een goed idee voor deze zaal, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

• Ca. 100 m2;
• Spiegelwand
• Geluidsinstallatie
• Sportvloer
• Goed toegankelijk, ook voor minder-validen

Kantoren

Er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Indien er een ruimte beschikbaar komt zal dit hier gecommuniceerd worden

Huiskamer

Onze sfeervol ingerichte huiskamer is uitermate geschikt voor vergaderingen en presentaties voor groepen tot ca. 20 personen.

De zaal straalt rust en warmte uit, heeft WIFI en is voorzien van een televisie waarop eenvoudig een laptop is aan te sluiten. Daarnaast hebben wij de beschikking over een groot beamerscherm dat eenvoudig neer te zetten is.

In deze ruimte vinden de spreekuren plaats van de wijkconciërge, wijkagent, buurtontmoetingspunt en ouderenmiddagen.
Ook samen eten kunt hier vinden op de maandagmiddag en avond.

De Kajuit

De grondleggers van MFC De Boerderij hadden nagenoeg allemaal een sterke band met onze Koninklijke Marine. Namen als ‘Kabelgat’, ‘Vooronder’ en ‘Kajuit’ laten deze binding naar voren komen.

De Kajuit wordt door het bestuur gebruikt voor de wekelijkse bestuursvergaderingen, maar het spreekt voor zich dat het zonde is om deze prachtige en sfeervol ingerichte ruimte niet vaker te gebruiken.

‘De Kajuit is ideaal voor kleinere vergaderingen en bijenkomsten voor groepen van ca. 8 – 10 personen. Ook hier is uiteraard internetverbinding beschikbaar.

Leslokaal

Ons leslokaal wordt in ons activiteitenaanbod onder meer gebruikt voor schilderlessen en kinderspelen . Maar er zijn natuurlijk meer activiteiten die hier plaats zouden kunnen vinden. En hoewel het voor dat doel niet de meest ideale ruimte is kan er ook vergaderd worden.

Hobbyruimte

In de hobbyruimte heeft de kinderknutselclub zijn onderkomen. Daarnaast wordt de ruimte gebruikt door onze eigen onderhoudsmedewerkers. Maar misschien heeft u een keer wat extra klusruimte nodig. Neem contact met ons op, we kunnen vast iets voor u betekenen!

De grote zaal

In de grote zaal in MFC De Boerderij is bijna het hele seizoen door wel iets te doen. Maar mocht u interesse hebben in deze zaal, dan kunt u het altijd proberen. Een mailtje is zo gestuurd, een vraag is snel gesteld.

Ruimte voor ongeveer 150 personen. Ideaal voor presentaties, lezingen of activiteiten die nog niet in ons aanbod zitten.

De keuken

Last but not least: onze keuken. Een prachtige professionele keuken, dubbele oven, dubbele frituur en tweemaal 4 gaspitten.

Een familiereünie waarvoor een maaltijd bereid moet worden en waar u zelf de ruimte niet voor heeft? Wellicht is het huren van onze keuken een idee. Hij is bijna alle dagen beschikbaar, dus informeer naar onze voorwaarden!

Voor meer informatie over bovenstaande onderwerpen vul onderstand contact formulier in.